Telf: (+34) 936 453 693

adm@timplines.com

INICI

Amb més de 40 anys d'experiència en el sector, TIMPLINES GLOBAL ofereix als seus clients una garantia de professionalitat total, gràcies a una àmplia plantilla formada per personal altament qualificat.

 

 

TimpLines Global disposa de tots els requisits exigibles tant administratius com de seguretat i està certificada per TUV EFFICIENCY en DIN EN ISO 9001: 2000

Oferim als nostres clients la possibilitat de contractar un equip complet de muntadors dirigits per un supervisor seu o el nostre segons convingui, així com la possibilitat de contractar únicament el nostre supervisor amb muntadors contractats pel client.

Estratègia

En els nostres tallers disposem de la maquinària i el personal adequat per cobrir les necessitats dels nostres clients.

Suport

Timp Lines Global aporta tota la seva experiència per a la instal·lació de les seves noves línies de procés, o per modificar les ja existents, treballs d'obra civil, enginyeria per al desenvolupament del procés constructiu i mecànic, muntatge i manteniment industrial.

Desenvolupament

NOSALTRES

"Seguirem lluitant i caminant"

En TIMPLINES GLOBAL, treballem des de fa més de 40 anys en el sector del manteniment de maquinària industrial i d'estructures metàl·liques, el que ens proporciona un excel·lent assessorament en l'enginyeria industrial; amb un personal totalment qualificat per poder realitzar tots aquests processos amb èxit.

 

El nostre camp d'acció, que actualment se centra a nivell global, treballant en països com: Espanya, França, Bèlgica, Alemanya, Polònia, Itàlia, Mèxic, Turquia, Rússia, Costa Rica, Noruega, Brasil, Sud Àfrica, Austràlia, Romania, Xina, Estats Units, Portugal, Perú, Luxemburg, Holanda, Gran Bretanya, etc.

 

 

Mapa d'actuació TIMPLINES GLOBAL

EL NOSTRE EQUIP

Coneix el nostre equip de professionals

Les persones són el més important en TIMPLINES GLOBAL. Els nostres equips de treball estan formats per professionals competents i lliurats per poder marcar la diferència. El nostre principal actiu és comptar amb un equip multidisciplinari de professionals amb alta orientació, afany de superació, dosi de motivació i acostumats a treballar en equip.

ARTURO SEBASTIÁN

General Manager

Amb més de 30 anys en el sector, va estudiar Ingenieria Mecanica Industrial, i posteriorment es va anar especialitzant en diferents tècniques aplicades al sector

TREBALLS

A part de ser especialistes en muntatges industrials i línies de procés i producció, la nostra experiència en el sector, ens fa poder abastar diverses especialitats més, com per exemple: CALDERERIA, MANTENIMENT, REVAMPING i OBRA CIVIL.

 

CALDERERIA

MUNTATGES

MANTENIMENT

REVAMPING

OBRA CIVIL

A part de l'elaboració d'elements requerits pel manteniment de maquinària, fabriquem prestatgeries a mida per a l'emmagatzematge de productes del sector del metall, així com proteccions de seguretat per a les màquines.

 

En el camp de l'acer inoxidable, oferim la nostra experiència a decoradors, arquitectes i artistes que volen exclusivitat en les seves obres.

Una part important de la nostra feina en caldereria, està dedicada al disseny, construcció i col·locació de mesures de seguretat per a la llar o l'empresa, com ara reixes, reixats, etc.

 

Conjuntament oferim la possibilitat de crear un sistema de seguretat combinat amb elements electrònics: alarmes, detectors, etc.

 

Muntatge de maquinària concreta i línies de procés contractats directament pel fabricant d'aquesta o pel client.

 

Entre d'altres fabricants, hem col·laborat amb ATHADER, Biele, BUTECH, COMASPE, DIVIMEC, FAGOR ARRASATE, FIMI, GEORG, GUIDA, HERR VOSS, Ungerer, IMEAS, INCO, INSISA, LOOPCO, MECESA, NOVASTILMEC, Proin, XARXA BUD, SALICO, SALMEC, SAG, SIEMENS VAI, STAM, VAI Cosim, WILHELMSBURGUER

 

Elaborem plans de manteniment preventiu per a maquinària de producció.

 

Fem l'execució de manteniment immediat i urgent en cas d'avaries en maquinària i línies de producció.

 

Mecanitzem elements afectats per trencaments, desgast o altres causes que requereixin una intervenció immediata.

Revisió periòdica anual, semestral, ... d'aquestes línies de treball.

 

 

 

Entre els nostres clients es troben: ACERINOX, IRESTAL, ARCELORMITTAL, APERAM, GONVARRI, Bamesa, GUTSER, etc.

 

Anomenem revamping al condicionament de a maquinària ja utilitzada anteriorment o a la inclusió d’un nou element a una línia de treball en funcionament

 

 

Estem en contacte amb empreses y particulars que ofereixen maquinaria i línies complertes d’ocasió, i moltes vegades la nostra feina, a part del seu condicionament, consisteix el l’assessorament directe dels nostres clients.

 

Estudis y elaboració d’obres civils de gran resistència per l’ancoratge de maquinària  línies de procés que requereixen uns esforços específics, així com a les canalitzacions en obra per a la seva conducció elèctrica, neumàtica i hidràulica.

 

 

Normalment s’elaboren aquestes obres a partir de directrius o planells d’execució desenvolupats pels fabricants de la maquinaria, malgrat que en d’altres ocasions sigui la nostra oficina tècnica l’encarregada de dissenyar-los.

 

CONTACTE

Per a nosaltres és un plaer atendre't.

Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres, el nostre equip especialitzat es posarà en contacte el més aviat possible.

 

FORMULARI

Enviant formulari ...

El servidor ha detectat un error.

Formulari rebut.

© Copyright 2017 Timplines Global, S.L - All rights reserved.

Timplines Global, S.L

C/Ginesta número 19 - 08629, Torrelles del Llobregat, Barcelona (España)

Telf: (+34) 936 453 693

adm@timplines.com

Segueix-nos a ...